ja_mageia

Pasica
Domov ČHE Kozjak Zainteresirana javnost Nekatera pisma podpore ...
Nekatera pisma podpore ... Print

Pozdravljeni

Vse zavzemanje za boljši jutri, za bolj kakovostno življenje, ekološko ozaveščanje, vse to pozdravljam. Vendar do sedaj nisem slišala niti malega glaska proti poseku,zabetoniranju skoraj 30 hektarjev velikega zemljišča, ki je sicer oddaljeno od vseh vaših prelepih, bogatih domov in zato seveda niti omembe ni vredno, Oh ja. Tako daleč smo na žalost vsak od sebe, da vidimo zgolj tisto, kar se dotika Mojega. Mojega zemljišča, Mojega zdravja, Moje nepremičnine. Kaj pa NAŠ DOM, Čudoviti planet Zemlja, paproti, lišaji, drevesa, mravljišča tam v osrčju Kozjaka?

Oprostite moji predrznosti, ampak kolikor je meni poznano EDKD  ne nasprotuje proti temu gromozanskemu projektu, bori se proti daljnovodom. Če se motim me popravite.

Seveda se vsak odloča po svoji vesti, vsak za svoje dolovanje, jaz še vedno, morda naivno, razmišljam, da se bodo ljudje namesto občutka ločenosti, naenkrat zavedali da smo vsi le Eno. Eno samo skupno živo bitje in da večino tistega kar hočemo imeti, sploh ne potrebujemo.

Drugače pa sem prebivalka Kozjaka in držim pesti za ta lep košček planeta, da se mu ne zgodijo nepopravljive rane in brazgotine. Veste, temu gozdu tukaj zgoraj bolj malo pomaga, če bi šli kabli pod zemljo, ali trasa daljnovoda kje drugje. Torej rečite še kakšno proti tonam betona, ki naj bi ga zvozili v neokrnjeno naravo, čeprav to ni na vašem dvorišču.

Mirno in pozitivno naravnanost Vam želim

Prebivalka Kozjaka!


Pozdravljeni!

Samo  misel podpore za vaša prizadevanja in način življenja...
Taki ljudje rešujejo planet, hvala vam

 Pozdrav, MZ

 


 

Pozdravljeni, poslali ste mi mail, za katerega se Vam zahvaljujem.
Predlagam Vam, da si na web strani www.ati-e-import.si ogledate kako do prave bio hrane, zdravja ..., s pomočjo nove biotehnologije. Sama novo tehnologijo uporabljam že skoraj 10 let in jo priporočam tudi Vam pri delu v društvu in zasebno.
Lp MŠ

Pozdravljeni!

Me veseli, da sporočate aktualne informacije glede aktivnosti, ki potekajo za preprečitev gradnje daljnovoda.

Lp Boštjan

 
Pasica

Anketa

Ste seznanjeni / se strinjate z našo peticijo?
 

EDKD - Facebook